Aftermovie


Een aftermovie is de ultieme manier om uw evenement op een onvergetelijke manier vast te leggen. Het is niet alleen een mooie herinnering voor u en uw gasten, maar ook een krachtig marketingtool om uw volgende evenement nog succesvoller te maken. Een aftermovie laat namelijk zien hoe uw evenement er in de praktijk uitziet en geeft een echte beleving weer.


vlcsnap-2023-01-31-17h41m32s011
Untitled_1.16.1
vlcsnap-2023-01-31-17h13m54s646
Untitled_1.17.11
vlcsnap-2023-01-31-17h22m03s480
Untitled_3.1.1

OG Capitals

Aftermovie/Behind the Scenes


OG Capitals Leeuwarden is dé ijshockeyclub die als doel heeft de jeugd in de regio de mogelijkheid te bieden om ijshockey in competitieverband te spelen. Ook kan er recreatief worden gespeeld en getraind. Plezier in ijshockey, sportiviteit en onderling respect zijn de belangrijkste uitgangspunten van ijshockeyclub OG Capitals Leeuwarden.


Cultuur Karavaan


De Cultuur Karavaan neemt cultuur mee waar het ook aanwezig is. De rondtrekkende karavaan reist van dorp naar dorp om een gezellige sfeer vol theater, muziek, film, literatuur, beeldende kunst en een uitgebreid kinderprogramma.

Heartbeat Weekend 2021


Heartbeat Weekend is een jongerenevenemt gevult met activiteiten en gezelligheid. Elk jaar zijn er krachtige sprekers, prachtige worshipliederen en barmhartige jongeren die meer van Jezus willen ervaren en leren.


Zelf heb ik mogen bijdragen als deelnemer en vrijwillig filmmaker. Zo heb ik met veel plezier (en haast) deze dagcompilatie mogen maken om de aanwezigen een memorabelle video mee te geven.


Stichting Schouder aan Schouder


Stichting Schouder aan Schouder is een stichting dat de

Schouder aan Schouder vindt dat elk mens waardevol en uniek is en recht heeft op een veilige plek om te wonen en te werken.


In de video wordt de warme gezelligheid van de medewerkers en leerzame workshops van de samenkomstdag in kaart gebracht.


In samenwerking met...