OG Capitals

Aftermovie/Behind the Scenes


OG Capitals Leeuwarden is dé ijshockeyclub die als doel heeft de jeugd in de regio de mogelijkheid te bieden om ijshockey in competitieverband te spelen. Ook kan er recreatief worden gespeeld en getraind. Plezier in ijshockey, sportiviteit en onderling respect zijn de belangrijkste uitgangspunten van ijshockeyclub OG Capitals Leeuwarden.


Smit Recreatie

PromotievideoSmit Recreatieservice is actief in de recreatiebranche, en is een specialist in het verlenen van service voor chalets, stacaravans en overige recreatiewoningen. 


In de video tref je 1 van de diensten die Smit Recreatieservice leveren kan, namelijk het vervangen van Canexel gevelbekleding op stacaravans of chalets.

Hooikammer Groep B.V.

BedrijfsvideoDit bedrijf is gespecialiseerd in auto- en vrachtwagenberging, auto opslag, opsporen & veiligstellen, remarketing, autotransport & Calamiteiten Support.


De video dient als een progressievideo van de bouw van het multifunctionele gebouw van Hooikammer Groep B.V. Bij deze een inkijkje in hun huidige ontwikkelingen.


Stichting Schouder aan Schouder

AftermovieStichting Schouder aan Schouder is een stichting dat de

Schouder aan Schouder vindt dat elk mens waardevol en uniek is en recht heeft op een veilige plek om te wonen en te werken.


In de video wordt de warme gezelligheid van de medewerkers en leerzame workshops van de samenkomstdag in kaart gebracht.


MDT, Kouwe

Promotionele videoMaatschappelijke diensttijd (MDT) is een ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van zichzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en duurzame keuzes te maken voor de toekomst.


Hannah Beauty Clinic

Promotionele videoDit prachtige schoonheidssalon wordt gerund door Hannah. Een vrouw met liefde voor huidverbetering en permanent make-up.


De video is gemaakt als promotievideo voor de zaak van Hannah. De video laat een aantal van Hannahs nieuwe apparaten en schoonheidsbehandelingen zien en neemt je mee in de gastvrijheid die de klant ervaart als je op bezoek komt.


Hoe zit dat? 

EpisodeHoe zit dat is een YouTube serie dat wordt

georganiseerd vanuit de Vrije

Baptistengemeente Bethel in Drachten.

De serie behandelt lastige geloofsvragen,

gesteld door de kijkers thuis, die door Jacob Folkerts worden bekeken en beantwoord vanuit het bijbels perspectief. Joshua Teeninga, de jongen tegenover Jacob, blijft Jacob doorvragen over het onderwerp wat de conversatie scherp en helder houdt.


In dit project mag ik maandelijks bijdragen door het filmen en monteren van de beelden. Dit doe ik samen met mijn vader.


Heartbeat Weekend 2021

DagopnameHeartbeat Weekend is een jongerenevenemt gevult met activiteiten en gezelligheid. Elk jaar zijn er krachtige sprekers, prachtige worshipliederen en barmhartige jongeren die meer van Jezus willen ervaren en leren.


Zelf heb ik mogen bijdragen als deelnemer en vrijwillig filmmaker. Zo heb ik met veel plezier (en haast) deze dagcompilatie mogen maken om de aanwezigen een memorabelle video mee te geven.


In samenwerking met...