Werkwijze:


Elk project vergt een andere aanpak en komt met unieke uitdagingen. Door uw verhaal te verbinden met mijn passie en kennis over videoproductie, is het doel om beide partijen met een mooie video en een tevreden gevoel af te sluiten. Durft u deze uitdaging met mij aan te gaan?

Miedema Producties

Pre-Productie:

Van een gratis kennismakingsgesprek tot script.

1. Pre-productie:

Voordat het filmen kan beginnen wil ik eerst mijn focus op u leggen. Uw verhaal en doel is van belang uit te pluizen en helder op papier te zetten. Wat wilt u vertellen doormiddel van de meest populaire mediavorm, namelijk video? Op welke manier maken wij het voor de doelgroep prettig om een aantal minuten van zijn/haar tijd te nemen? Er wordt een script gemaakt en op basis van uw wensen kan een offerte worden aangemaakt.


Productie:

Van belichting tot filmen.

2. Productie:

Tijdens de productiefase wordt uw boodschap op een professionele manier in beeld gebracht met een camera. Er wordt afhankelijk van de situatie gebruik gemaakt van verschillende accessoires om het eindproduct van een hoge kwaliteit te verkrijgen. Op een kunstzinnige manier worden brede of ingezoomde hoeken gepakt en door verschillende standpunten en composities probeer ik een diepgaande boodschap vast te leggen.

Post-productie:

Van knippen en plakken tot kleurbewering.

3. Post-productie:

Tijdens de post-productie worden de beelden verwerkt tot een meesterwerk dat gemaakt is naar de wensen van u, de doelgroep en de media waar de video op geplaatst zal worden. In dit stadium wordt door kleur, effecten, ritme, muziek, geluidsfragmenten, teksten, versterkt wat de sfeer, doel en motivatie van de video gaat worden. Een goede montage is van uiterst belang voor een professionele video. Het zorgt er voor dat uw video boven andere video's uitschiet.

Samenwerken naar een perfect eindproduct!

Ik vind het vanzelfsprekend dat een video nog niet klaar is als er nog onderdelen zijn die verbeterd kunnen worden. Na de productiefases neem ik contact met u op om samen na te gaan of er nog iets verbeterd kan worden. Al overtuigd of nog even verder kijken? Neem contact op of verken de video's waar niets meer aan verbeterd kan worden.